Influenza Pregnant Woman

 

این روزها بحث پیرامون اپیدمی آنفلوانزا بسیار است. اما آنچه از یافته های بالینی و آزمایشگاهی و همچنین شواهد اپیدمیولوژیکی پیداست خاصاً جهشی در ویروس حاصل شده است(نه تنها در ایران بلکه در اکثر نقاط دنیا). چنانچه واگیری و شدت و حدت بیماری در افراد مختلف مخصوصاً گروه های پرخطر بسیار زیاد است. در نگاهی اجمالی به مشخصات افرادی که فوت نموده اند پیداست که قریب به 95% آنها یا سالمند بوده اند و یا کودک زیر 6 سال. یا افرادی که دارای بیماریهای زمینه ای هستند. همچنین افرادی که دارای ایمنی پایین به هر دلیلی. بایستی توجه داشت آنفلوانزا در گروه های پرخطر توانایی درگیری بالایی دارد. شوربختانه در افرادی که دارای دو یا چند مختصات از الگوی های گفته شده بودند، به راحتی باعث مرگ شده است. البته ذکر این نکته ضروری است که در صورتی که فرد واکسن آنفلوانزا را تزریق کرده باشد و به موقع جهت درمان به پزشک حاذق مراجعه کند درصد مرگ بسیار پایین آمده و حدود زیر 10% است. بنده خودم بارها مشاهده کرده ام که فردی بدون هیچ عامل ریسکی فقط به خاطر مراجعه دیرهنگام فوت نموده است. پس به یاد داشته باشید اگر علائم آنفلوانزا را در خود دیدید و یا شک به آنفلوانزا کردید سریعاً به پزشک یا مرکز درمانی مراجعه نمائید و از خوددرمانی و اتلاف وقت جداً خودداری نمائید.

موارد بسیار مهم:

از مصرف کورتیکواستروئیدها مانند دگزامتازون در آنفلوانزا به شدت اجتناب کنید مخصوصاً در 5 روز اول بیماری(چرا که در برخی موارد باعث مرگ می شود)

مادران باردار گروه بسیار پرخطری هستند

دانش آموزان ابتدایی، پیش دبستانی و مهدکودکی ها بسیار مهم هستند از نظر پخش ویروس

 

* در پستهای قبلی موارد مهمی مخصوصاً وجه افتراق سرماخوردگی با آنفلوانزا ذکر شده است که توصیه می شود مطالعه نمائید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خدا هست کوچینگ و توسعه فردی گروه علوم تجربی شهرستان رامهرمز وبلاگ گروه های اموزشی بام ایران Stephanie سيب مطلب - سايت جامع net-russiaa.parsablog.com پاموه برگرد...هرآنچه دارم عاشقانه برای تو